تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که عواقب غیبت در امتحانات نهایی چیست؟ و یا افرادی که دارای غیبت در امتحان ترمیم معدل یا غیبت در امتحان نهایی بزرگسالان باشند با چه مشکلاتی مواجه می شوند و باید چه کار کنند؟
آیا این سوال برای شما پیش آمده است که چه غیبت هایی موجه حساب می شوند و چه غیبت هایی غیرموجه هستند؟
اگر می خواهید با عواقب غیبت در امتحانات نهایی آشنا شوید این مقاله را مطالعه نمایید. ما در این مقاله آخرین خبرها و قوانین برخورد با افراد دارای غیبت در امتحان نهایی بزرگسالان، دانش آموزان مدارس و ترمیم معدل را بررسی کرده ایم.
گاهی برخی از افراد در روز امتحان خود با مشکل مواجه می شوند و نمی توانند در جلسه امتحان حضور داشته باشند. اگر این افراد بتوانند غیبت خود را موجه کنند و دلایل کافی برای موجه کردن کردن غیبت غیر موجه خود ارائه دهند می توانند در نوبت شهریور ماه مجددا آزمون دهند اما در غیر این صورت برای آن ها در کارنامه نمره صفر منظور می شود.
با توجه به اهمیت موجه کردن غیبت در آزمون های نهایی شما همراهان گرامی می توانید برای دریافت مشاوره موجه کردن غیبت های خود با شماره 9099075307 (بدون کد استانی) تماس بگیرید.
لازم به ذکر است مشاوران ایران تحصیل از ساعت 8 صبح تا 12 شب آماده کمک و راهنمایی شما عزیزان هستند.
بررسی عواقب غیبت در امتحانات نهایی
برخی از اوقات افراد به دلایل مختلفی مانند بیماری، فوت والدین، تصادف و یا سایر عوامل غیر ارادی نمی توانند در جلسه امتحان نهایی حاضر شوند. عده ای دیگر نیز وجود دارند که به دلیل عدم مطالعه کافی و با اراده شخصی خود در جلسه امتحان حضور پیدا نمی کنند.
بنابراین در تعریف غیبت موجه باید بگوییم این عدم حضور بدون اراده شخص و به دلایل قابل توجیهی انجام می شود در حالیکه اگر فرد با اراده خود تصمیم بگیرد که در جلسه امتحان شرکت نکند غیبت او غیر موجه محسوب می شود.
همانطور که اشاره کردیم افرادی که در روز آزمون نهایی خود غیبت دارند باید عواقب غیبت در امتحانات نهایی را نیز در نظر بگیرند. لازم است این افراد بدانند که اگر نتوانند اثبات کنند که غیبت آن ها موجه بوده است هیچ راهی ندارند و نمره صفر خواهند گرفت.
از جمله مهمترین عواقب غیبت در امتحانات نهایی نیز این است که گاهی دریافت نمره صفر منجر به مردود شدن و تکرار مجدد پایه تحصیلی می شود.
اما به خاطر داشته باشید دانش آموزی که در نوبت های خرداد و شهریور در همه امتحانات غیبت کند و این غیبت موجه ثبت شود توسط کمیسیون آموزش و پرورش، واحدهای درسی او حذف خواهند شد و به اصطلاح وقفه در تحصیل برایش ثبت می گردد.
همچنین اگر یک دانش آموز در امتحان نوبت اول درسی شرکت نکرده باشد و غیبتش موجه باشد، نمره امتحان نهایی او برای نمره نوبت اول نیز لحاظ خواهد شد. البته اگر آن دانش آموز نمره مستمر نیز نداشته باشد، معلم می تواند از نمره امتحان نهایی استفاده کند و نمره کسب شده را به جای نمره مستمر نیز در نظر بگیرد.
نکته مهمی که باید در مورد عواقب غیبت در امتحانات نهایی به آن توجه کنید این است که چنانچه دانش آموزی در امتحانات نوبت اول غیبت موجه داشته باشد و در نوبت خرداد که امتحان به صورت نهایی برگزار می شود نیز غیبت موجه داشته باشد، نمره امتحان نهایی شهریور او به عنوان نمره این دو نوبت غیبت شده در نظر گرفته می شود.
منبع:B2n.ir/h02389
مشاوره سامانی
مصاحبه دکتری دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین 1403
دانشگاه رشته های بورسیه علوم تجربی
کار آموزی در عرصه رشته های تجربی
اخذ گواهی صلاحیت حرفه ای از دانشگاه علمی کاربردی
غیبت ,نهایی ,موجه ,امتحان ,نمره ,امتحانات ,عواقب غیبت ,امتحانات نهایی ,امتحان نهایی ,جلسه امتحان ,غیبت موجه ,نمره امتحان نهایی